اجرای طرح خانه مادری و شهید علی وردی در محلات کمتر برخوردار سمنان
وی با بیان اینکه در کنار آمایش روضههای خانگی استان سمنان به دنبال ایجاد شبکه مبلغان روضههای خانگی هستیم، ابراز کرد: این شبکهسازی امکان ایجاد تبلیغ جریانساز و همچنین گفتمان ساز را به فراهم می کند.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان ادامه داد: در این طرح علاوه بر آمایش و حمایت از روضههای خانگی، هر فرد که در ایام فاطمیه علاقهمند به برگزاری روضههای خانگی بود با اطلاع رسانی از قبل به سازمان تبلیغات اسلامی نسبت به تأمین سخنران آن اقدام میشود.
حجت الاسلام قنبری با اشاره به اینکه اجرای این طرح مورد استقبال مردم در سراسر استان سمنان قرار گرفت، بیان کرد: بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی و ایجاد بانک اطلاعات جامع مخاطبان روضههای خانگی از دیگر مزیتهای طرح خانه مادری بود.
وی به دلیل نامگذاری طرح خانه مادری اشاره کرد و گفت: نامگذاری این طرح با توجه به ارادت همگان و همچنین روایتی از امام صادق(ع) مبنی بر اینکه حضرت زهرا (س) مادر تمام مومنان است، انجام شد.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان درباره دیگر طرح اجرا شده در استان بیان کرد: طرح شهید علی وردی شامل برگزاری دوره آموزشی و توانمندسازی مدیران پایگاههای تحول اجتماعی در استان اجرا شد.
حجت الاسلام قنبری با بیان اینکه این طرح با محوریت آسیبهای اجتماعی در محلات آسیب پذیر و کم برخوردار اجرا شد، افزود: ۲۵ روحانی پایگاه تحول اجتماعی استان سمنان در اجرای این طرح مشارکت داشتند.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه پایگاه تحول اجتماعی در ۲۵ محله آسیب پذیر و کم برخوردار استان سمنان فعال است، اضافه کرد: این پایگاهها با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی فعالیت دارند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید