آخرین خبرها
رئیس پارک علم و فناوری کرمان خبر داد:

راه‌اندازی کانون‌های شکوفایی و خلاقیتِ کرمان برای توانمندسازی جوانان و دانش‌آموزان دارای ایده

رئیس پارک علم و فناوری کرمان گفت: رکن اصلی راه‌اندازی کانون‌های شکوفایی و خلاقیت در جهت رشد و توانمندسازی جوانان و دانش‌آموزان مستعد، خلاق و دارای ایده است، که سهم به سزایی در آینده کشور دارند و حمایت و بهره‌مندی از ایده‌هایشان منجر به تولید محصولات و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان است.
اشتراک گذاری
05 بهمن 1401
نویسنده : فاطمه خانزاده
منبع : ریزخبر
کد مطلب : 5829
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی ریزخبر؛ با هدف ایجاد و راه‌اندازی کانون شکوفایی و خلاقیت وابسته به پارک علم و فناوری استان کرمان با امکان استقرار و تامین زیرساخت توسط اداره‌کل آموزش‌وپرورش، زمینه‌سازی بروز خلاقیت و ارتقاء نوآوری، کمک به ایجاد، پرورش و توسعه فعالیت‌های نوآورانه، تقویت انگیزه پیشرفت در نوجوانان و جوانان، هدایت افراد جهت پیاده‌سازی ایده‌های فناورانه نو، آشنایی افراد با فرآیند تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی و پرورش افراد خلاق و ایجاد تسهیلات جهت ورود به کانون و مرکز رشد، تفاهم‌نامه سه جانبه‌ای میان پارک علم و فناوری کرمان، آموزش و پرورش استان و معاونت بسیج علمی پژوهشی و فناوری سپاه ثارالله استان کرمان منعقد شد.

 دکتر فرشید کی‌نیا رئیس پارک علم و فناوری کرمان در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش و معاون علمی و فناوری سپاه استان اظهار کرد: تفاهمنامه مذکور منشاء خیری است جهت افزایش فعالیت‌های تاثیرگذار در سطح استان و در راس آن راه‌اندازی و بهره‌برداری از کانون‌های شکوفایی و خلاقیت به عنوان یکی از عناصر اصلی که پارک‌های علم و فناوری آن‌ها را دنبال می‌کنند.

کی‌نیا با اشاره به جامعه هدف کانون‌های شکوفایی و خلاقیت بیان کرد: رکن اصلی راه‌اندازی این کانون‌ها در جهت رشد و توانمندسازی جوانان و دانش‌آموزان مستعد، خلاق و دارای ایده است، که سهم به سزایی در آینده کشور دارند و حمایت و بهره‌مندی از ایده‌هایشان منجر به تولید محصولات و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی افزود: در سالی که مقام معظم رهبری بر فعالیت و حمایت از دانش‌بنیان‌ها تاکید داشتند، حمایت از این دانش‌آموزان و توانمندسازی‌شان منجر به تولید دانش بومی می‌شود که در نهایت آن اتکا به خود و رهایی از وابستگی‌ها به خارج از کشور است.

رئیس پارک علم و فناوری کرمان، تولید دانش بومی را نتیجه حمایت از همین دانش‌آموزان و دانشجویان خلاق و مستعد در مدارس و دانشگاه‌ها دانست و قانون جهش دانش‌بنیان را منشاء حمایت از این افراد معرفی کرد.

 وی در پایان برگزیدگان جشنواره‌های جوان دانش‌آموزی نظیر جشنواره جوان خوارزمی را موسسان شرکت‌های دانش‌بنیان آینده کشور نامید.

کی‌نیا وظیفه اصلی پارک علم و فناوری، ایجاد فرهنگ فناوری در تمام استان با تکیه بر ظرفیت‌های آموزش و پرورش است، که با فراهم‌ نمودن بستر باروری خلاقیت و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان و دانش بومی، آینده کشور را ایمن سازد.

همچنین رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این نشست گفت: ارتباط آموزش و پرورش با یک سوم جمعیت استان، ظرفیت بی‌بدلی در حوزه نیروی انسانی است که هیچ مجموعه دیگری با آن برابری نمی‌کند.

وی افزود: جهت ترویج فرهنگ کارآفرینی و باروری خلاقیت دانش‌آموزان می‌توان بازدید از پارک علم و فناوری کرمان و آشنایی با وظایف و اهداف آن را در پروژه راهیان پیشرفت تعریف و از آن حمایت کرد.

 او در پایان با اشاره به جوانان و نوجوانان مستعد و ساعی در پژوهش‌سراها، از جایگاه بسیار خوب استان کرمان در جشنواره‌ جوان خوارزمی و المپیادهای علمی خبر داد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *