آخرین خبرها
مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کردستان:

روستاهای بالای ۱۵۰۰ نفر جمعیت صاحب کتابخانه می‌شوند

مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی کردستان با بیان اینکه مناطقی که بیش از یک هزار و 500 نفر جمعیت دارند باید کتابخانه داشته باشند، گفت: باید پایگاه‌های فرهنگی را در مناطق مختلف افزایش دهیم و در آینده روستای بدون کتابخانه نخواهیم داشت.
اشتراک گذاری
27 شهریور 1401
منبع : ریزخبر
کد مطلب : 4832
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی ریزخبر؛ محمد مخدومی در پنجمین جلسه مشترک انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان بانه اظهار داشت: مسائل زیادی در رکود بازار کتاب و کتابخوانی تاثیرگذار هستند اکنون با پدیده تبلیغات مدارس غیر انتفاعی مواجه هستیم و به یک برند تبدیل شده که تبلیغ مدارس باعث شده که آموزش به سمت طبقاتی پیش برود که باید به این مشکل توجه شود.

مخدومی افزود: رسالت اصلی نهاد کتابخانه‌های عمومی این است که خدمات کتابخوانی را به همه اقشار جامعه ارائه می‌دهد و به حوزه طبقاتی پیش نمی‌رود اکنون با نسل جدید کتابخانه‌های عمومی مواجه هستیم.

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کردستان اضافه کرد: تلاش می‌شود که با غربالگری کتابی که ارزش خواندن ندارند وارد فضای کتابخانه‌ها نکنیم و روزانه کتاب‌های مفید و مجلات زیادی وارد فضای کتابخانه‌های عمومی می‌شود.

مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی کردستان با بیان اینکه مناطقی که بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت دارند باید کتابخانه داشته باشند، گفت: باید پایگاه‌های فرهنگی را در مناطق مختلف افزایش دهیم و در آینده روستای بدون کتابخانه نخواهیم داشت و مسئولین شهرستانی باید مناطقی که پتانسیل راه‌اندازی کتابخانه دارند به ما معرفی کنند.

۶۷ هزار در نسخه کتاب در کتابخانه بانه وجود دارد

رییس نهاد کتابخانه‌های عمومی شهرستان بانه نیز با بیان اینکه در شهرستان پنج کتابخانه نهادی و یک کتابخانه مشارکتی وجود دارد گفت: زیربنای کتابخانه‌های شهرستان بانه یک هزار و ۹۳۹ متر مربع است و در کتابخانه‌های شهرستان ۶۷ هزار نسخه کتاب وجود دارد.

علی‌حیدر آقایی افزود: تعمیر و بازسازی سالن امفی تئاتر کتابخانه نبی اکرم مطالبه اصحاب فرهنگ و هنر بانه است که سال ۹۸ به همین منظور ۲۰۰ میلیون اختصاص یافت و این بودجه برای بازسازی و نوسازی این مکان فرهنگی کافی نیست.

وی با بیان اینکه فعالیت فرهنگی با شیوع ویروس کرونا تعطیل نشد اظهار داشت: در سال گذشته فعالیت‌های فرهنگی کتابخانه‌های بانه در فضای مجازی و در پیچ اینستاگرامی انجام شده و نقش خوبی در ارائه برنامه‌های فرهنگی اجرا کردیم.

آقایی اضافه کرد: تا پایان سال گذشته ۱۶ جلسه انجمن کتابخانه‌ها برگزار شده که رتبه دوم استان را در این زمینه کسب کردیم و بسته‌های فرهنگی به ادارات اهدا شده و برنامه های متنوع فرهنگی به مناسبت های مختلف برگزار شد.

وی گفت: در شهر بوئین خیابانی به نام کتاب نامگذاری شده و در آینده نزدیک یک خیابان در شهر آرمرده به نام کتاب نامگذاری می‌شود.

آقایی اظهار داشت: بخش کودک و نوجوانان کتابخانه‌های بانه ضعیف است و در راستای توسعه این بخش ۷۲ عنوان کتاب با اعتبار ۱۳ میلیون تومان خریداری شده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *